Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

14e Bosloop & wandeling voor Kom Op Tegen Kanker nu zondag 1/9 @Floreal Lichtaart : niet te missen

Bosloop Floreal KOTK
Nu zondag heeft de 14e Bosloop & wandeling voor Kom Op Tegen Kanker plaats @Floreal Lichtaart.  Vrije start tussen 7.30u en 13u aan camping Floreal  Herentalsesteenweg 64 Lichtaart.
 
"Alle opbrengsten gaan integraal naar Kom Op Tegen Kanker vzw", zegt co-organisator Louis Hufkens.  "Daginschrijving : kinderen €5 (tot12 jaar) - lopers, wandelaars voor het goede doel €8.
 
Alle afstanden zijn mooi aangegeven met de pijlen van KOTK :  te beginnen met de Kids  een kinderwandeling van 1,5km met springkasteel bij aankomst.  De andere deelnemers kunnen kiezen tussen 3, 6, 9, 12 of 15km.
 
Waarom geen afstanden combineren om langer te kunnen genieten van de mooie Kempische Heuvelrug?  Meerdere bevoorradingsposten staan klaar met sportdrank, fruit, koeken en water.
Bij aankomst aan camping Floreal staan de vrijwilligers gereed om de dorstige te laven en de hongerige te voorzien van een lekkere hamburger of tas soep tegen democratische prijzen.
 
Met dank aan de vrijwillige handen en de gewaardeerde medewerking van Marathon Kasterlee, Domein Floreal en het gemeentebestuur Kasterlee."
 
Bosloop Floreal KOTK

Bosloop Floreal KOTK

Bosloop Floreal KOTK

Bosloop Floreal KOTK

Bosloop Floreal KOTK

Bosloop Floreal KOTK

Herentalsesteenweg 64, Lichtaart, België

Bosloop Floreal KOTK

Deel dit artikel